Taie o lămâie și pune sare pe ea. Trucul acesta îți va schimba viața

Wednesday, 03 May 2017, 19:49 Sursă: REALITATEA.NET

Lămâia este un fruct foarte util. Are o mulţime de proprietăţi medicinale, excelente pentru sănătatea noastră. Oferă, de asemenea, şi un gust excelent mâncărurilor şi băuturilor. Dar atuurile lămâilor nu se opresc aici. Sunt bune pentru sănătatea inimii, în tratamente cosmetice, dar şi ca ajutor în viaţa de zi cu zi.

Adaugă părerea ta

Cei mai mulţi dintre noi cunoaştem lămâia în special pentru conţinutul sau mare de vitamina C şi pentru rolul pe care îl are în prevenirea şi combaterea răcelilor. Ei bine, azi îţi vom prezenţa un alt mod de a utiliza lămâia. Şi anume, pentru a elimina mirosurile neplăcute, dar şi bacteriile şi germenii din bucătăria ta.

Iată ce ai de făcut:

Taie o lămâie în patru, însă în aşa fel încât cele patru felii să rămână unite la un capăt. Presară sare pe pulpa lămâii şi aseaz-o pe blatul de bucătărie. Această va absorbi toate mirosurile neplăcute din bucătărie. În plus, va emană şi un parfum excelent de citrice. La fel poţi proceda punând lămâia în frigider. Aceasta va elimina bacteriile şi germenii.

Poţi folosi lămâia şi că dezinfectant. Freacă blatul de bucătărie, instrumentele şi tocătorul cu o jumătate de lămâie şi puţină sare. Poţi, de asemenea, să storci zeamă de la două lămâi, să o torni într-o sticlă cu vaporizator şi să adaugi peste câteva picături de detergent lichid şi o linguriţă de sare fină. Pulverizează pe suprafeţele din bucătărie şi şterge apoi cu o lavetă din microfibră. Vei elimina bacteriile şi viruşii.

Încearcă aceste trucuri uimitoare. Vei descoperi că îţi vor schimbă viaţa. În bine!

sursa