Surse: Cristian Boureanu, citat la DNA

Wednesday, 13 November 2019, 09:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul parlamentar Cristian Boureanu este așteptat, miercuri, la DNA, informează Realitatea Plus.

Ancheta reabilitării caii ferate București-Constanța, în care protagoniști sunt Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanțelor, și Cristian Boureanu, fost parlamentar, se apropie de final.

Potrivit unor surse, Boureanu a fost citat astăzi la DNA pentru ultimele activități în acest caz, înainte ca dosarul să fie trimis în judecată.

Cristian Boureanu ar urma să fie informat cu privire la noua estimare cu privire la prejudiciului.

DNA a anunţat în octombrie anul trecut că a fost pus sechestru până la concurenţa sumei de 15 milioane euro pe bunurile deţinute de cei cinci inculpaţi cercetaţi în dosarul de corupţie privind reabilitarea unor tronsoane de cale ferată, printre care fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu şi fostul deputat Cristian Boureanu.

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, în conformitate cu art. 249 din Codul de procedură penală şi art. 20 din Legea 78/2000, în vederea reparării pagubei produse prin infracţiuni şi pentru garantarea executării cheltuielilor judiciare, au dispus măsuri asigurătorii până la concurenţa sumei de 15.096.000 euro, iar până în prezent au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 2.139.807 euro (bunuri imobile în valoare de 1.973.140 euro şi bunuri mobile în valoare de 166.667 euro) deţinute de inculpaţii Costea Mircea Ionuţ, Mititelu Mihaela, Dascălu Constantin, Boureanu Cristian şi Vlădescu Sebastian", se spunea într-un comunicat al DNA din octombrie 2018.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri