SURPRIZĂ - criticată în România, piesa care ne reprezintă la Eurovision face VÂLVĂ în Europa

Monday, 06 March 2017, 21:56 Sursă: REALITATEA.NET

Jurnaliştii francezi de la 20minutes scriu că piesa este încântătoare. "Atenţiune, urechi!", scriu francezii, notând că România a ales o linie melodică specială "pentru a încerca să strălucească la Eurovision, care va avea loc în luna mai la Kiev".

Despre piesă, o combinaţie de rap cu tehnică yodel, jurnaliştii spun că are un farmec de necontestat şi chiar îndrăznesc să se întrebe dacă melodia s-ar putea clasa în top cinci la Eurovision.

Site-ul Eurofestival News scrie "să citeşti şi să nu crezi" referitor la alegerea îndrăzneaţă a României. Site-ul precizează că nu este prima dată când cineva îşi încearcă norocul la Eurovision cu această tehnică, amintind că în 2005 Austria a participat cu ceva asemănător, dar şi că în 2009 Laura Omloop din partea Belgiei a prezentat o astfel de tehnică la Eurovision Junior.

"Rezultatul este cel puţin ciudat. Dacă auziţi acest cântec la radio, o să schimbaţi postul. Dar, în cadrul concursului Eurovision, acest pariu ar putea fi câştigător. Chiar dacă această tehnică de canto nu are absolut nimic de-a face cu România", notează jurnaliştii de la La Libre.

Metro a scris încă dinainte de finală de România despre melodia "Yodel it!" îndemnând românii să o voteze pentru că ar putea să ajungă în finală de la Kiev.

Citeşte mai multe aici


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL