Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sucul antidepresie, băutura-minune care-ți redă pofta de viață

Tuesday, 03 July 2018, 20:57 Sursă: REALITATEA.NET

Cum prepari sucul antidepresie

Pentru prepararea acestei băuturi, ai nevoie de o pară mare, o portocală mare, un ananas mic și un vârf de cuțit de turmeric. Pentru început, îndepărtează cojile tuturor celor trei fructe și introdu-le în blender. Când sunt aproape pasate, adaugă aproximativ o jumătate de ceașcă de apă pentru a dilua băutura. Amestecă ușor, apoi adaugă turmericul, amestecând din nou pentru a-l încorpora.

Sucul antidepresie se consumă imediat pentru a evita oxidarea și pentru a beneficia de toate beneficiile lui. Bea cel puțin un pahar zilnic în perioadele în care ești depresivă sau anxioasă și de 3-4 ori pe săptămână pentru detoxifiere.

Depresia este o afecțiune care nu trebuie neglijată, întrucât se poate adânci. Indiferent de forma sub care se prezintă, mai ușoară sau mai gravă, ea poate fi tratată în cabinetele de psihoterapie. În același timp, însă, este foarte important să te ajuți și singură. Consumul sucului antidepresie despre care ți-am vorbit în rândurile de mai sus este un început bun și este garantul cel uțin al unei ameliorări a stării depresive.

Sursa: avantaje.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL