Subiecte mate Evaluare Nationala 2017 – Examenul cel mai temut de toti elevii. FOTO SUBIECTE

Wednesday, 21 June 2017, 09:10 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Edu.ro BAREM Matematica 2017. BAREMUL DE CORECTARE LA MATEMATICĂ Evaluare Naţională 2017:

(w728)

 (w728)


Edu.ro BAREM Matematica 2017. EDU.RO. Evaluarea Naţională la MATEMATICĂ s-a încheiat. IATĂ SUBIECTELE

Subiecte matematica Evaluare Nationala 2017 - AVEM SUBIECTELE PE CARE LE-AU AVUT ELEVII DE REZOLVAT:

Subiecte mate Evaluare Nationala 2017 – In doar cateva momente pe realitatea.net veti putea afla subiectele ce s-au dat in acest an la proba de matematica. Pe parcursul zilei va vom prezenta si rezolvarile corecte ale tuturor exercitiilor, baremele de corectare si toate informatiile si noutatile care apar legate de examenul de Evaluare Nationala.

Subiecte matematica Evaluare Nationala 2017 – Proba cea mai grea pentru elevii de clasa a VIII-a

Subiecte mate Evaluarea Nationala 2017 – In fiecare an proba de matematica este cea mai temuta de elevii claselor a VIII-a pentru ca prezinta un grad de dificultate ceva mai ridicat in comparatie cu subiectele de la Limba si literatura romana, iar notele obtinute sunt adesea mai mici.

Ramane de vazut daca si in acest an elevii vor avea parte de surprize neplacute de la cea mai grea proba a examenului sau vor putea rasufla usurati la vederea subiectelor. Corectarea lucrarilor se face pentru al doilea an consecutiv in centre de corectare din alte judete pentru a evita eventualele fraude sau suspiciuni. Tot ca o masura de siguranta este si salvarea probelor video dar si audio cu inregistrarile din toate clasele din timpul examenului. Este primul an in care toate centrele de examinare dispun de aceasta tehnologie.

Subiecte mate Evaluare Nationala 2017 - Calendarul complet si primele informatii

Primul examen din cadrul Evaluării Naţionale 2017, la Limba şi Literatura Română, a avut loc pe 19 iunie, iar pe 21 iunie va avea loc examenul la Matematică. Minorităţile naţionale vor susţine proba la Limba Maternă pe 22 iunie.

Subiecte mate Evaluare Nationala 2017. Prezenţa la proba de limba şi literatura română de luni din cadrul Evaluării Naţionale a fost de 97,33%, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Subiecte mate Evaluare Nationala 2017. "Dintre cei 144.928 de candidaţi înscrişi, au fost prezenţi 141.104 (97,33%). Au absentat 3.824 de candidaţi (2,67%), în timp ce 4 candidaţi au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă. Lucrările acestora au fost notate cu 1", se menţionează în comunicat. 

Absolvenţii de clasa a VIII-a vor susţine miercuri proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. 

Subiecte mate Evaluare Nationala 2017. Rezultatele vor fi afişate pe 26 iunie, până la ora 16,00, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi între orele 16,00 şi 20,00. 

Subiecte mate Evaluare Nationala 2017. Rezultatele finale vor fi afişate pe 30 iunie. 

Lucrările vor fi evaluate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate "nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii". Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestaţii este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii. 

Subiecte mate Evaluare Nationala 2017. Ministerul Educației - EDU.ro reaminteşte că media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Naţională (reprezentând 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

Subiecte mate Evaluare Nationala 2017. Rezultatele la EVALUARE NAŢIONALĂ se vor afişa pe 26 iunie, până în ora 16:00, iar în intervalul orar 16:00 - 20:00 elevii nemulţumiţi de note pot depune contestaţiile, urmând ca rezultatele finale la EVALUREA NAŢIONALĂ 2017 să fie anunţate pe 30 iunie. Realitatea.net vă oferă în cadrul acestui articol toate informaţiile de care aveţi nevoie privind examnul de EVALUARE NAŢIONALĂ 2017. Aici puteţi regăsi modele de subiecte, regulamentul de organizare al examenului, regulile pe care elevii trebuie să le urmeze în timpul examenului, precum şi subiectele, rezolvarea subiectelor şi baremul de corectare şi rezultatele EVALUREA NAŢIONALĂ 2017. 

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EDUCAŢIE