Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SUA suspendă operațiunile de viză care nu sunt urgențe

Wednesday, 18 March 2020, 22:59 Sursă: Realitatea.NET

Statele Unite suspendă serviciile de viză pentru imigranți și non-imigranți în majoritatea țărilor din cauza pandemiei de coronavirus, a spus purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat.
 
Purtătoarea de cuvânt nu a menționat care sau câte țări suspendă serviciile. Aceasta a a spus că misiunile diplomatice americane din străinătate vor continua să asigure servicii de viză care reprezintă urgență și că rămân disponibile serviciile pentru cetățenii americani.

Secţia Consulară a Ambasadei SUA la Bucureşti a anunțat de marți că suspendă toate operaţiunile de viză care nu reprezintă urgenţe, din motive de siguranţă şi sănătate publică, pe perioada pandemiei de COVID-19.

”Toate programările pentru interviurile pentru viză sunt suspendate până la o dată care va fi anunţată ulterior. Acest lucru include suspendarea programărilor pentru vizele turistice B1-B2, vizele J-1 pentru programul Summer Work Travel şi alte categorii, cu excepţia cazurilor în care programările se încadrează într-una dintre situaţiile exceptate menţionate mai jos. Suspendarea se aplică şi persoanelor care solicită reînnoirea vizei prin curier, prin intermediul programului de reînnoire a vizei fără interviu”, arată comunicatul Secției Consulare, potrivit Hot News.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL