Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

STUDIU Vrei să slăbești? Acesta este cel mai ieftin și eficient mod

Sunday, 26 February 2017, 14:23 Sursă: REALITATEA.NET

Un studiu recent arată că adulţii care beau două pahare de apă înainte de a mânca pierd cu aproape 2 kilograme mai mult decât cei care nu consumă apă înainte de masă, scrie dailymail.co.uk, potrivit Mediafax

Cercetarea a fost inclusă într-un raport cu 11 studii asupra impactului pe care consumul de apă îl are pentru diete, trei dintre acestea arătând că apa ajută la pierderea în greutate.

Brenda Davy, profesor la Universitatea Virginia Tech din SUA, spune că apa ajută la diminuarea senzaţiei de foame şi la reducerea absorbţiei de calorii. 

Această concluzie este susţinută de un alt studiu care arată că femeile care consumă mai multă apă în timpul dietei slăbesc mai mult decât cele care beau sub un litru de apă pe zi.

Rebecca Muckelbauer, cercetător la Şcoala de Sănătate Publică din Berlin, a coordonat noile studii referitoare la consumul de apă şi este de părere că senzaţia de saţietate este motivul pentru pierderea mai mare în greutate.

Institutul de Medicină recomandă ca adulţii să consume aproximativ 2,5 litri de lichide în fiecare zi, însă acest total poate proveni din alimente, apă sau alte băuturi.

Deşi studiile arată că apa ajută la pierderea în greutate, acestea nu demonstrează că oamenii care beau mai multă apă sunt mai slabi.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL