Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Spitalul de Urgență din Slatina, dat peste cap de infecțiile Covid-19. Două secții au activitatea suspendată

Wednesday, 02 December 2020, 18:21 Sursă: agerpres

Autor: Iulian Budusan

Tot infecțiile cu Covid-19 au afectat şi activitatea în secţia Neurologie care funcţionează la capacitate mai redusă, potrivit managerului unităţii medicale, Dan Stana.

Managerul SJU Slatina a declarat miercuri, pentru Agerpres, că din această săptămână a fost reluată activitatea la ORL, după două săptămâni de suspendare din cauza infectării personalului medical.

„Astăzi am deschis secţia ORL, pentru că a trecut perioada de 14 zile, mai avem (activitatea suspendată n.r.) la secţia Nefrologie şi secţia Oncologie. Linii de gardă funcţionează pentru cazurile urgente. Secţia Neurologie este tot la capacitate redusă”, a spus managerul.

Un nou caz de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor SJU Slatina a fost raportat miercuri, iar în ziua precedentă au fost înregistrate alte patru cazuri.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, în judeţ de la începutul pandemiei au fost confirmate 7.463 cazuri de infectare cu noul coronavirus, miercuri fiind înregistrate 27 de cazuri noi.

În spitalele din judeţul Olt erau internaţi miercuri 175 de pacienţi cu COVID-19, dintre care 24 în secţiile ATI. Au fost declarate vindecate 5.959 dintre persoanele infectate, iar 173 de persoane au decedat.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL