Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şofer băut şi fără permis, oprit cu 12 focuri de armă, după o urmărire de 30 de km

Saturday, 01 April 2017, 11:25 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţiştii din Mihail Kogălniceanu au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, sâmbătă dimineaţă, pentru a-l opri pe şoferul unui autoturism ce folosea numere de înmatriculare provizorii.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 03.00, când poliţişti din cadrul Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu au încercat să oprească în trafic şoferul unui autoturism cu numere provizorii.

Acesta nu a oprit la semnal, evitându-l pe agentul de poliţie, iar oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului fiind nevoiţi să utilizeze armamentul din dotare pentru oprirea acestuia. Potrivit aceleiaşi surse, au fost trase 12 cartuşe, iar în cele din urmă autoturismul a fost oprit după o urmărire de aproximativ 30 de kilometri, în localitatea Pantelimon.

Potrivit aceleiaşi surse, au fost trase 12 cartuşe, iar în cele din urmă autoturismul a fost oprit după o urmărire de aproximativ 30 de kilometri, în localitatea Pantelimon. În autoturism se aflau şase tineri, patru băieţi şi două fete, care au fost duşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

Poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 27 de ani din Constanţa, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL