Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SNSPA suspendă cursurile din cauza coronavirusului

Monday, 09 March 2020, 13:18 Sursă: Realitatea.NET

Măsuri de combatere a coronavirusului în unitățile de învățământ. Studenții SNSPA nu vor participa la cursuri în perioada 10-13 martie. Angajații universității, însă, își vor continua activitatea, transmite Remus Pricopie, rectorul instituției.

"Având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), activitățile didactice la toate structurile academice din cadrul universității vor fi suspendate, în perioada 10-13 martie 2020, respectiv până la luarea unei decizii ulterioare.

De asemenea, toate evenimentele (conferințe, lansări de carte, workshop-uri, dezbateri etc.) care erau programate luna aceasta la sediul SNSPA vor fi anulate.

Potrivit datelor prezentate de specialişti, problematica infectării cu noul coronavirus (Covid-19) este într-o dinamică insuficient cunoscută, așa că prefer o abordare precaută, care să ne ajute să-i protejăm pe studenți și să evităm eventuale probleme. Studenții SNSPA nu vor participa la cursuri până la finalul săptămânii, urmând ca vineri, 13 martie 2020, după o consultare mai largă, inclusiv cu autoritățile, să luăm o decizie privind modalitatea de desfășurare a cursurilor începând de luni, 16 martie 2020",  a transmis  Remus Pricopie, rectorul SNSPA, într-un comunicat.

Universitatea de Medicină şi Farmacie a fost prima instituţie de învăţământ superior din Capitală care a suspendat cursurile din cauza coronavirusului.

Cursuri suspendate în București. Universitatea de Medicină se închide pentru o lună


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL