Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SMS-urile te pot baga după gratii. Un român a primit 6 luni de închisoare pentru că a trimis mesaje

Wednesday, 23 May 2018, 20:40 Sursă: REALITATEA.NET

Acuzatul, un bărbat român în vârstă de 33 de ani, a primit o condamnare cu suspendare de şase luni de închisoare, precizează postul de televiziune austriac ORF. Cuplul s-a despărţit la începutul acestui an, după o căsnicie care a durat şase ani.

Bărbatul a reacţionat într-o manieră mai puţin obişnuită în urma despărţirii, expediind un număr uriaş de SMS-uri, inclusiv 50 care conţineau ameninţări la adresa fostei sale soţii.

Fosta soţie a declarat la tribunal că nu credea că soţul ei urma în realitate să o agreseze fizic. Judecătorul l-a invitat pe acuzat să îi explice modul în care a reuşit să expedieze atât de multe SMS-uri - în medie 190 pe zi - şi să îşi păstreze în acelaşi timp locul de muncă. Bărbatul i-a spus că a trimis cele mai multe dintre SMS-uri în timpul nopţilor.

Judecătorul a decis ca pedeapsa să fie cu suspendare, întrucât pârâtul şi-a recunoscut vinovăţia şi a încetat să o hărţuiască pe fosta lui soţie, după ce aceasta a depus o plângere la poliţie. De asemenea, în toată această perioadă, bărbatul a continuat să plătească pensie alimentară pentru fiul lui.

Acuzatul şi fosta soţie au părăsit tribunalul împreună, a raportat Agenţia de Presă Austriacă (APA).

Sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL