Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sistemul de sănătate din România, în moarte clinică: "Incompetenții nu se pot juca cu viețile oamenilor!"

Thursday, 23 January 2020, 12:50 Sursă: realitateadindiaspora.net

La Spitalul Universitar, cadavrele nu sunt depuse la morgă, așa cum este normal, ci sunt lăsate pe holurile spitalelor, parcă desprinse din filmele de groază cu cele mai sumbre scenarii. Asistenta responsabilă de acest gest mizerabil a scăpat doar cu o amendă.

Nu putem să nu observăm o dezumanizare a cadrelor medicale care știu că vor scăpa doar cu o sancțiune contravențională și să ne gândim că aceste practici sunt de multă vreme. Sunt și cadre medicale dedicate meseriei și oamenilor, care nu își găsesc locul în sistemul de sănătate din România și aleg drumul străinătății pentru un salariu mai bun, spitale dotate cu aparatură perfomantă, condiții excepționale de lucru și reguli clare, stricte, în favoarea pacientului.

Pe de altă parte, avem și cazul Floreasca, unde dl profesor Beuran a fost etichetat a fi singurul responsabil pentru tragedia din sala de operații. Culpa, din punctul meu de vedere, nu aparține doar lui ci tuturor cadrelor medicale implicate în acest caz. În primul rând, este inadmisibil să crezi că te operează un anumit medic, dar de fapt să fii operat de un rezident nesupravegheat care nu a respectat protocolul intern. În toate spitalele din țară situația este dramatică și lucrurile sunt scăpate de sub control pornind de la manageri incompetenți până la cadre medicale superficiale care nu știu de ce se află acolo! 

Citește continuarea pe realitateadindiaspora.net

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-23 12:56:37
Amalia

Cum, nu știu pentru ce se află acolo ?! Știu foarte precis,pentru bani ,foarte mulți bani,cât mai mulți din toate părțile....

2020-01-23 14:00:56
Incompetenti in parlament, incompetenti peste tot ...

Cei mai prosti indivizi ai tarii au inceput cariere in politica si bujetarime. Au reusit sa jefuiasca tara, sa pirjoleasca totul in jur, sa alunge orice privat ..,

Alte articole din: ACTUAL