Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MOARTE suspectă la un hotel din București. Un judecător iranian a căzut de la etaj! El era căutat pentru fapte de corupție

Friday, 19 June 2020, 16:00 Sursă: Realitatea.NET

El era cazat într-o cameră de hotel, în piața Romană din București, și s-a aruncat vineri de la etaj. Autoritățile au constatat decesul.

În același timp, bărbatul de 50 de ani, fost judecător, este acuzat că a arestat ilegal 20 de jurnaliști pe care i-a supus torturilor. Mandatul emis pe numele său a fost confirmat în București de judecătorii de la Curtea de Apel. Magistrații au decis atunci să îl plaseze în control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate care au fost circumstanțele în care s-a produs acest incident. 

„Astăzi, la ora 14:30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată prin apel pe 112, de către recepția unui hotel, cu privire la faptul că un bărbat, ce era cazat într-o camera, a căzut de la un etaj superior, decedând. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București pentru stabilirea împrejurărilor prin care s-a produs evenimentul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri‘. Din primele verificări, s-a stabilit că persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, cetățean străin se afla sub control judiciar la Secția 1 Poliție, pentru infracțiuni ce ar fi fost săvârșite pe teritoriul altei țari”, a precizat Poliția Capitalei.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL