Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sibienii au o nouă maternitate. Cât a costat unitatea sanitară

Monday, 06 April 2015, 13:31 Sursă: REALITATEA.NET

Începând de astăzi, maternitatea din Sibiu beneficiază de săli de operație cezariene noi, saloane ATI, reanimare, săli de travaliu, saloane pentru copii și pentru tratamente reabilitate și dotate cu echipamente și mobilier moderne necesare. De asemenea, unitatea beneficiază de bucătărie, centrală de tratare a aerului, grup electrogen și surse de alimentare continua UPS.

“Maternitatea de la Sibiu este cea de-a 9 –a maternitate complet reabilitată și dotată, inaugurată în ultimul an. Am preluat un proiect început acum mai bine de 7 ani și așa cum am promis îl finalizăm în mai puțin de un an”, a declarat ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, într-un comunicat de presă.

În luna martie, în cadrul ceremoniei de inaugurare a maternității Spitalului Clinic de Urgență Sf. Pantelimon, ministrul Sănătății spnea că din cele 20 de secţii de obstetrică şi neonatologie care au început să fie restructurate şi modernizare în cadrul Proiectului cu Banca Mondială început în  2007, aproape trei sferturi (14 maternități) au fost și vor fi finalizate în perioada 2014- 2015.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL