Sfânta Ana. Mesaje, urări şi sms-uri pe care să le trimiţi de Sfânta Ana

Saturday, 08 September 2018, 19:02 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Sfânta Ana. Mesaje, urări şi sms-uri.  Pe 9 septembrie, dacă ai printre apropiaţi, persoane cu nume de Ana, le poţi face urări. 

MESAJE de Sfânta Ana: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!

MESAJE Sf Ana: La mulţi ani, Ana! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

MESAJE de Sfânta Ana:  Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

MESAJE de Sfânta Ana: Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

MESAJE DE SFANTA ANA. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

MESAJE de Sfânta Ana: Intocmai ca Sfânta Ana, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bună, mai inţeleaptă, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.

MESAJE DE SFANTA Ana – În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Ana, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

MESAJE Sfânta Ana: Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

MESAJE de Sfânta Ana:  Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

MESAJE SF ANA HAIOASE: Anişoară, Anişoară, eu la tine vin diseară, să-ţi urez "La mulţi ani" şi o căruţă de bani!

MESAJE de Sfânta Ana: Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

MESAJE Sfânta Ana: Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ana cât mai frumoasă!

MESAJE de Sfânta Ana: Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani, Aneta!

MESAJE de Sfânta Ana: Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

MESAJE SFANTA Ana. Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Ana! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

MESAJE DE SFANTA ANA. De Sfânta Ana, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri