Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sexy si bune de Playboy! Cum ar arata nudurile clasice, refacute in Photoshop

Tuesday, 20 May 2014, 13:32 Sursă: GadgetReport.ro

Foarte slabe, chiar anorexice, cu sanii mari, rotunzi si buze carnoase. Asa arata femeile ideale, daca este sa ne luam dupa standardele impuse de revistele de moda.

Lauren Wade si TakePart  au aplicat aceasta grila pe cateva dintre cele mai cunoscute tablouri nud din istorie. Rezultatul este unul de-a dreptul amuzant.

Puteti vedea mai jos, printre altele, interpretarea in standarde moderne a operelor lui Titian, Danaë With Eros, 1544, Jean Auguste Dominique Ingres, Grande Odalisque, 1814, Edgar Degas, La Toilette, 1884–1886, Raphael, Three Graces, 1504–1505 si Paul Gauguin, Two Tahitian Women, 1899.

Realizatorii au vrut sa demonstreze ca, cu un Photoshop de calitate sau un alt program profesional, oricine poate sa devina un adevarat topmodel.

In numai cateva minute, cu cateva miscari din mouse si clickuri, va slabi automat, macar in poza. Daca vrea insa sa slabeasca si in realitate, sfatul nostru este sa uite de paine, cola cu zahar, merdenele sau shaorma. Si sa mearga la sala. Sau macar sa alerge 2-3 kilometri pe zi.

Pe GadgetReport.ro vedeti mai multe poze cu nudurile refacute in Photoshop dar si o colectie video cu cele mai mari gafe facute in acest domeniu.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL