Selfie-ul face o nouă victimă. Cum a sfârşit un tânăr pentru o fotografie... mortală

Tuesday, 13 November 2018, 16:16 Sursă: REALITATEA.NET

 Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, a declarat că pompierii care au intervenit au aşteptat scoaterea de sub tensiune a liniei electrice. Până la ora transmiterii acestei ştiri, tânărul nu a fost identificat.

„Am fost solicitaţi să intervenim în Gara Oneşti unde se pare că un tânăr s-ar fi urcat pe un vagon al unui tren de marfă pentru a-şi face un selfie, linia fiind electrificată şi alimentată cu 27.000 de volţi. În momentul în care s-a urcat pe vagon s-a produs un arc electric iar tânărul a fost electrocutat, a luat foc şi a murit carbonizat. Pompierii care au intervenit au aşteptat scoaterea de sub tensiune a liniei electrice, pentru că, altfel, ar fi fost foarte periculos. Tânărul urmează să fie identificat”, a spus Grecu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Creţu, a declarat, la rândul său că la locul incidentului au intervenit şi poliţişti de la Ordine Publică şi de la Transporturi Feroviare.

„Se fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc acest nefericit incident şi s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a spus Creţu.

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL