Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Șeful IPJ Constanța și adjunctul său, demiși după ,,hora COVID" de la Mamaia

Thursday, 02 July 2020, 14:12 Sursă: Realitatea.net

„O comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia. În urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele: cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare, iar cu data de 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului I.P.J Constanța pe linie de ordine publică”, a anunțat IGPR, într-un comunicat.

Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, noul șef interimar al IPJ Constanța este, pe o perioadă de 3 luni, comisarul-șef de poliție Adrian Glugă, iar comisarul Marian Nucu îi va fi adjunct.

În plus, încă 182 de polițiști de la alte inspetorate au fost detașați pe Litoral, astfel încât numărul oameniilor legii care vor veghea la respectarea măsurilor de protecția împotriva COVID va trece de 500.

Pe 20 iunie, o filmare făcută în fața unui restaurant din Mamaia, în care aparf zeci de oameni care s-au prins în horă, fără să respecte niciuna dintre normele de protecție. Mai mult, în zonă nu era prezent niciun polițist. 

VIDEO Corpul de control al M.A.I., trimis să verifice ,,hora COVID" de la MamaiaAlte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL