Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretul natural pentru un păr sănătos și fără mătreață. Totul se prepară imediat

Friday, 07 April 2017, 12:39 Sursă: REALITATEA.NET

Mască de păr cu banană și miere

Banana este unul dintre cele mai nutritive fructe, iar prin substanțele pe care le conține ajută la îndepărtarea eficientă a mătreții.

Ai nevoie de:
- 1 banană mare
- 1 lingură de miere

Mod de preparare și aplicare:
Decojește banana și pune într-un vas fructul, pe care-l pasezi cu furculița până devine pastă. Adaugă și miere și amestecă cu o lingură. Pasta obținută o aplici pe părul uscat și las-o să acționeze 20 de minute. Clătește cu apă călduță.

Mască de păr cu avocado
Fructul exotiv nu este bun doar ca aperitiv, ci are nenumărate beneficii asupra sănătății părului. Elementele nutritive pe care le conține avocado hrănesc firele de păr de la rădăcină.

Ai nevoie de:
- 1 avocado copt
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 lingură de miere
- 1 ou

Mod de preparare și aplicare:
Pune într-un bol toate ingredientele și amestecă cu o lingură până devin pastă. Aplic-o uniform pe păr de la rădăcină la vârfuri. Las-o să acționeze 20 de minute, după care clătește cu apă călduță.

Mască de păr cu aloe vera
Pe lângă beneficiile pe care le are în prevenirea diferitelor boli, gelul de aloe vera este ideal pentru redarea strălucirii părului și stimularea creșterii acestuia.

Ai nevoie de:
- 1 frunză de aloe vera
- 1 lingură de ulei esențial de migdale

Mod de preparare și aplicare:
Taie frunza de aloe vera pe mijoc și scoate cu o lingură gelul, pe care-l pui într-un bol. Amestecă-l cu uleiul esențial de migdale și aplică pasta obținută pe păr. Strânge-l în coc și acoperă-l cu o cască de duș. O lași să acționeze aproximativ 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să aplici aceste măști o dată pe săptămână pentru a menține mereu părul neted, sănătos și strălucitor.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL