Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretul de frumuseţe al franţuzoaicelor, ţinut secret până acum

Thursday, 18 August 2016, 09:45 Sursă: REALITATEA.NET

Franţuzoaicele continuă să iasă din casă cu chipul aproape neacoperit de machiaj şi reflectă un şarm indiscutabil, mult mai pregnant decât al mediatizatei Kim Kardashian! Ultimul lor inamic? Clasicul anticearcăn!

Chic, nonşalanţă, acel je ne sais quoi indescifrabil, de nedefinit şi inefabil: şarmul franţuzoaicelor poate fi captat în cuvinte, dar este de cele mai multe ori imposibil de imitat şi de replicat. Tocmai de aceea, tremurăm de fericire de fiecare dată când una dintre aceste zeiţe catadicseşte să îşi împartă preţioasele sale secrete.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Clemence Poesy, interpreta unei vrăjitoare cu sânge de zână în „Harry Potter”, a dezvăluit un truc care ne-a lăsat cu gura căscată: în viaţa de zi cu zi, ea foloseşte cât mai puţin makeup şi se fereşte mai ales de anticearcăn. De unde a învăţat această lecţie? De la mama sa, care nu înţelegea sub nicio formă fascinaţia de care se bucură concelearul, considerând că amprentele negre de sub ochi reprezintă „cele mai mişcătoare trăsături umane”.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL