Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SECRETELE Facebook-ului, DEZVĂLUITE! Cum treci dincolo de setările obişnuite

Friday, 29 August 2014, 10:58 Sursă: GadgetReport.ro

Sunt doar cateva dintre secretele pe care cei de la GadgetReport.ro le-au adunat intr-o prezentare simpla si pe intelesul tuturor.

 

1. Cum iti faci un grup de prieteni pe Facebook

  Realizarea unui grup de prieteni iti va permite să le vezi actualizările si sa conversati online cu toţii într-o singură fereastră. Pentru a crea un grup, da click pe Create group si apoi invita pe cine vrei. Mai multe detalii aici

 

2.Cum postezi pe mai multe wall-uri in acelasi timp

  Ca sa postezi o fotografie sau un mesaj pe wall-urile prietenilor, nu trebuie decat sa ii tag-uiesti. În acest mod, postul va fi afisat si pe paginile lor de Facebook.

 

3. Cum schimbi modul de vizualizare a pozelor

  Dacă nu îţi place cum se vad pozele de pe Facebook, in slide show, aşteaptă ca fotografia să se încarce, apoi apasă click pe butonul de Refresh al browser-ului pe care îl foloseşti. Vei fi redirecţionat automat către vechiul stil de vizualizare. De asemenea, pentru a putea trece de la o poză la alta mai usor şi mai repede poţi folosi săgeţile de navigare în locul mouse-ului.

 

4. Cum descarci o poza de pe Facebook

  Daca vrei sa descarci o poza de pe Facebook, aşteapta ca fotografia să se încarce complet, iar în stânga jos, imediat sub poză, apasa butonul de Dowload.

 

Mai multe detalii, inclusiv un tutorial video, vedeţi pe GadgetReport.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL