Se întâmplă într-un oraş din România: dacă citeşti în autobuz, nu-ţi mai trebuie bilet!

Thursday, 04 June 2015, 12:50 Sursă: REALITATEA.NET

Cluj-Napoca va găzdui Săptămâna festivă a cărţilor, ocazie cu care se va desfăşura şi o campanie inedită. În perioada 4-7 iunie, dacă citeşti o carte în autobuz, nu mai trebuie să plăteşti bilet.

Proiectul face parte din seria acțiunilor desfășurate sub egida Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului și dedicate comunității clujene. La începutul anului, cu prilejul Zilei Culturii Naționale, tinerii din echipa “Cluj 2015” – Day 15 – au afișat în autobuzele din municipiu diverse citate din autori clasici și contemporani, în cele cinci limbi oficiale ale Capitalei Europene a Tineretului. În parteneriat cu inițiativa “Cărțile pe față”, voluntarii Federației SHARE au distribuit mii de semne de carte cu mesajul “Dacă așteptai un semn să citești o carte, acesta este semnul”.

Prin demersul de la acest sfârșit de săptămână, tinerii urmăresc să promoveze lectura dar și evenimente specifice dedicate celor care iubesc cartea. Astfel, Federația SHARE Cluj-Napoca invită clujenii la Săptămâna Festivă a Cărților (4-7 iunie 2015) și la cluburile de lectură “Vocea cititorului”, ce se desfășoară în fiecare miercuri din luna iunie la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. (Sursa: radioromaniacultural.ro)


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL