Se închide o bucată din A1. Trafic deviat 15 km pe un drum național

Monday, 20 August 2018, 17:04 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Închiderea temporară a autostrăzii A1 se va face la solicitarea constructorului, din cauza lucrărilor necesare pentru legarea tronsonului Lugoj-Deva de autostrada Deva-Orăştie, senarată într-un comunicat al Primăriei Deva.

"TEHNOSTRADE S.R.L - SPEDITION UMB S.R.L, constructorul tronsonului care leagă autostrada A1 Lugoj - Deva și autostrada Deva - Orăștie, aduce la cunoștință că în perioada 03.09.2018 - 15.11.2018 traficul rutier de pe autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Deva și nodul rutier Simeria va fi deviat pe Drumul Național 7 (centura Devei), segmentul Simeria-Deva - intersecție DN7/DN76.

Măsurile au fost luate ca urmare a executării lucrărilor necesare pe porțiunea de autostradă dintre Deva și Simeria, care realizează conexiunea între cele două segmente de autostradă, Lugoj - Deva și Deva Orăștie.

Orice deteriorare adusă carosabilului, în această perioadă, ca urmare a traficului greu ce va tranzita orașul, va fi suportată de firma constructoare", se spune în comunicatul Primăriei Deva.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL