Se fac angajări în grupul Porsche într-un mare oraş din România

Thursday, 27 February 2014, 12:18 Sursă: REALITATEA.NET

Compania germană de consultanţă IT Mieschke Hofman und Partner (MHP), din grupul Porsche, a deschis un punct de lucru la Cluj-Napoca, unde vor lucra 40 de persoane.

Adaugă părerea ta

Activitatea de la Cluj-Napoca a companiei din grupul Porsche va începe cu 40 de angajaţi, urmând să fie căutaţi, în continuare, absolvenţi de informatică şi ştiinţe economice, se arată într-un comunicat al companiei prezentat de Mediafax.

"Activitatea diviziei MHP din cadrul concernului Porsche s-a dedicat găsirii de soluţii optime în managementul proceselor şi suportului IT utilizat în sfera business, concentrându-se pe branşa automobilelor. MHP oferă la punctul de lucru din Cluj-Napoca servicii complexe de IT, pentru clienţii din întreaga lume. Portofoliul de servicii înglobează întregul ciclu de viaţă al unui produs, de la etapa de application management la managementul proceselor şi, în final, la faza de dezvoltare customizată.

Directorul general al MHP, Ralf Hofmann, a declarat că în România mulţi potenţiali angajaţi sunt foarte bine pregătiţi din punct de vedere profesional şi vorbesc limbile germană şi engleză.

MHP, cu sediul central în Germania, are 950 de angajaţi şi activităţi în Elveţia, SUA şi China, înregistrând anul trecut afaceri de 133,3 milioane euro.