Se cere demiterea lui Mădălin Voicu, secretar de stat la Cultură în guvernul Orban

Thursday, 14 November 2019, 11:45 Sursă: Realitatea.NET

Fostul deputat PSD Mădălin Voicu este în continuare secretar de stat in Ministerul Culturii, funcție în care a fost numit de fostul premier PSD - Sorin Grindeanu.

Adaugă părerea ta

Deputatul USR Iulian Bulai, membru al Comisiei de Cultură din Parlament, este cel care a atras atenția că Mădălin Voicu nu este supus ”depesedizării”, cerând premierului Ludovic Orban să îl dea afară pe Mădălin Voicu, așa cum a procedat cu foarte mulți alți secretari de stat.
"Madalin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii ramas in functie dupa schimbarea guvernului. Si pentru ca n-a dat semne, in doi ani si jumatate la minister, ca a facut ceva, orice, concret acolo, care sa-l faca vital si de neinlocuit pentru cultura Romaniei, sub cel mai toxic ministru al Culturii din istoria tarii, din doua una, criteriul competentei pentru PNL e ori sa fi stat trei ani degeaba pe banii statului, ori sa ai relatii tandre, de lunga durata, cu liderul partidului. In oricare varianta, e vorba de ipocrizie. Crunta.

Buna strategie, sa-l pastrezi in functie, in plina campanie prezidentiala, pe un pesedist care crede ca 'fereasca Dumnezeu sa iasa Iohannis presedinte inca un mandat' (...)