Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Școala Neamțu: Curs despre "Demența digitală", cu Dr. Sorin Mihalache. Ce loc rămâne pentru intimitate, natură și cultură într-o lume obsedată de emoticoane și likes?

Tuesday, 07 July 2020, 17:46 Sursă: Realitatea.net

Viața privată a ajuns, în multe cazuri, o ruină. Într-un curs terapeutic, orientat spre soluții practice pentru toate nevrozele și devianțele comportamentale ale omului-antenă, Dr Sorin Mihalache ne propune un inventar al alienărilor psiho-emoționale, dar și analiza necruțătoare a fenomenului hiperconectării.

Ce loc rămâne pentru intimitate, natură și cultură într-o lume obsedată de emoticoane și likes? Cum scăpăm de malaxorul fabricii de narcisism numită Facebook, Instagram, YouTube sau Tiktok? Cum regăsim viul vieții, prospețimea sentimentelor și atenția pentru Celălalt? Ce trebuie să facem, concret, pentru a stopa deteriorarea sau distrugerea relațiilor în care am investit timp, energie și bani? Cum ne putem redobândi umanitatea?

Vino la cursul despre „Demența digitală” cu Dr Sorin Mihalache pentru a descoperi în sânul comunității noastre valorile stoice și virtuțile creștine, ca și înțelegerea firescului lucrurilor.

AFLĂ TOATE DETALIILE pe scoalaneamtu.ro

Comandă ACUM: https://store.vocealibertatii.ro/shop/uncategorized/dementa-digitala-sorin-mihalache/

Imagine


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL