Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şcoală evacuată din sectorul 4, după ce "Dorel" a spart, accidental, o ţeavă de gaze

Tuesday, 08 March 2016, 16:38 Sursă: REALITATEA.NET

Un muncitor care lucra la Pasajul Piaţa Sudului a fisurat accidental o ţeavă de gaze şi pentru a fi evitată o posibilă explozie, elevii şi profesorii de le Şcoala nr. 190 au fost evacuaţi, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

"Din ce am aflat se pare că un muncitor de la pasaj a fisurat o ţeavă de gaze. Ca să se evite orice pericol a fost evacuată şcoala care se află lângă şantier", mai informează primăria. De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a trimis un echipaj de intervenţie la faţa locului care supraveghează zona.

În prezent, lucrările de la Pasajul Piaţa Sudului sunt finalizate în proporţie de 40%, iar costurile totale ale pasajului rutier se ridică la circa 127 de milioane de lei dintre care aproximativ 85 de milioane de lei sunt fonduri europene. După finalizarea lucrărilor, Pasajul Piaţa Sudului va avea o lungime de 356 de metri şi va fi construit pe direcţia Calea Văcăreşti – Strada Niţu Vasile, în apropierea unei alte lucrări de infrastructură: Pasajul suprateran Mihai Bravu. Pasajul de la Piaţa Sudului va avea două benzi pe sens. Lungimea rampei de intrare în pasaj dinspre Calea Văcăreşti va avea 111 metri, iar rampa de ieşire spre Niţu Vasile – 160 de metri.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL