Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Schimbare la Facebook. Ce va apărea, de acum, tuturor utilizatorilor

Tuesday, 21 June 2016, 13:58 Sursă: REALITATEA.NET

 Acest tip de articol poate integra mult conţinut interactiv, însă are avantajul de a se încărca instant, asemeni Instant Articles, scrie Go4it.

Deşi momentan se pot vedea doar reclame în acest mod, în curând se va vedea şi conţinut original obişnuit, realizat special pentru Facebook.

Cei care deţin pagini pe Facebook vor avea acces la noul tip de articole Canvas în viitorul apropiat. Acestea apar ca simple articole obişnuite, cu fotografie şi titlu, singurul element distinctiv fiind săgeata din partea de jos, care sugerează că articolul poate să fie deschis pentru a afla mai multe informaţii.

Formatul articolului acoperă întregul ecran şi poate să ofere acces la un design mai atrăgător pentru a citi informaţii. Articolele Canvas pot fi interactive şi pot include mai multe elemente atrăgătoare pentru cititori.

Conform Facebook, reclamele Canvas s-au bucurat de un succes răsunător de la lansarea lui din urmă cu doar câteva luni, utilizarea medie a acestui model de promovare fiind de 31 de secunde, mai mult decât oricare alt tip de reclamă disponibilă pe Facebook în acest timp.

Aceasta este doar încă o metodă pentru a încerca să păstreze utilizatorii cât mai mult conectaţi la Facebook, fără a fi nevoiţi să viziteze alte site-uri pentru a-şi satisface curiozitatea. Articolele Canvas vor fi activate pentru toate paginile începând de miercuri, 22 iunie.

Sursa: Mediafax


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL