Actual· 1 min citire

Schimbare importantă făcută de Facebook. Ce vor putea face utilizatorii de acum înainte

Schimbare importantă făcută de Facebook. Ce vor putea face utilizatorii de acum înainte

Schimbare importantă făcută de Facebook. Ce vor putea face utilizatorii de acum înainte

Realitatea.NET
Scris de Realitatea.NET Publicat: 6 feb. 2019, 15:46

Facebook va permite utilizatorilor să șteargă textele nedorite - adresate unor destinatari nepotriviți, comentarii generatoare de regrete și chiar gafe - ce au fost expediate pe serviciul de mesagerie instantanee Messenger, au anunțat marți reprezentanții companiei americane.

Utilizatorii acestui serviciu online, în număr de peste 1 miliard pe plan mondial, au la dispoziție un interval de 10 minute pentru a se răzgândi și pentru a șterge mesajele în cauză. Toți participanții la o conversație pe Messenger vor fi avertizați că un mesaj a fost șters de autorul său, au explicat reprezentanții Facebook într-un comunicat care a anunțat implementarea acestei opțiuni noi.

"Vi s-a întâmplat deja să trimiteți un mesaj unui alt grup (de prieteni) decât grupul pe care doreați să îl contactați, să faceți o greșeală de scriere sau pur și simplu să doriți să ștergeți un mesaj dintr-o conversație? Nu sunteți singurul!", se afirmă în acel comunicat.

Noua opțiune era așteptată cu mare interes după o dezvăluire făcută în 2018, potrivit căreia fondatorul și CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, dispunea de posibilitatea de a șterge mesaje deja expediate.

Funcția "Remove for Everyone" ("Șterge pentru toată lumea") se deschide atunci când utilizatorul face un clic pe mesajul în cauză în primele 10 minute după expediere, pe dispozitivele mobile ce dispun de cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare iOS (Apple) și Android (Google).

Distribuie articolul

Urmărește știrile Realitatea.NET și pe Google News