Scene incredibile în Brăila. Bolnav purtat pe brațe. Ambulanța nu putea intra din cauza noroiului

Monday, 10 June 2019, 11:10 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

”Primăria Brăila pe str Bujorului este nevoie de o salvare..... Priviți cum se circulă pe strada...”. Este comentariul unei brăilence care însoțește un video ireal.

Doi medici merg pe trotuar, pe marginea unui drum decopertat și plin de noroi, pe care ambulanța nu a putut intra.

Potrivit Infobraila, personalul medical si soferul au fost nevoiti sa mearga pe jos circa 500 metri pana la urgenta, cu trusa de ajutor dupa ei. Deoarece pacientul era intr-o stare destul de grava, a fost nevoie sa fie transportat la spital pentru mai multe investigatii. Bolnavul, un tanar de 20 de ani a fost transportat pe brate, cu greu, de catre soferul ambulantei si tatal acestuia, pana la salvare.

”În loc sa se ducă masina pana la pacient ca să aibă acces la targa și scaun ca nu se putea duce soțul pe picioare pana la colt a fost nevoit socrul meu și domnul șofer de la ambulanță să-l ducă pe brate”, a scris soția pacientului, în comentariile la postarea care s-a viralizat.

Ironia sortii face ca, dupa ulterioarele investigatii, sa se descopere ca tanarului i s-a facut rau dupa o ciupitura de tantar, facand astfel mai multe complicatii.

Bărilenii se plâng de mai multe zile că țânțarii au pus stăpânire pe oraș și au acuzat autoritățile că nu fac nimic pentru a combate insectele. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL