Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scenariul TERIFIANT din The Day After Tomorrow devine realitate? Ce vară ne așteaptă

Tuesday, 04 June 2019, 15:38 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit meteorologilor și climatologilor, în cursul acestei veri vom avea parte de fenomene extreme în cea mai mare parte a Europei. Vara 2019 va semăna izbitor cu vara de anul trecut. Locuitorii din vestul și sudul Europei vor avea parte de zile caniculare și secetă, iar România se va situa la polul opus, adică vom avea parte de multe furtuni violente.

Luna iunie începe cu caniculă mare și va ocupa Peninsula Iberică și Europa Centrală. Portugalia, Belgia, Olanda sau Germani au trecut vara trecută prin perioade caniculare care au atins temperaturi record. Se pare că, vara aceasta se repetă istoria doar că perioadele de caniculă vor fi de lungă durată. În țări precum Franța, Belgia, Olanda, Ungaria, Slovacia și Polonia temperaturile vor urca în termometre până la 38 de grade Celsius. În unele țări se așteaptă temperaturi ridicate care ar putea depăși chiar 43 de grade Celsius, cum ar fi Portugalia și Spania.

În partea de est a continentului european situația stă cu totul altfel. În Grecia, Serbia, Bulgaria și România sunt așteptate vara aceasta furtuni violente, vânturi puternice, inundații și grindină.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL