Scandalurile îi urmăresc pe bogații României și dincolo de moarte

Sunday, 12 March 2017, 17:21 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Scandalurile îi urmăresc pe bogații României și dincolo de moarte! Moștenitorii reali sau imaginari ai miliardarilor, chiar dacă s-au certat cu predecesorii lor până în ultima clipă, se prezintă acum membri ai familiei cu drepturi depline la avere, transmite Realitatea TV.

Ultimul scandal este cel din familia lui Dan Adamescu. Fosta soție, Carmen Palade care se prezintă din nou cu numele Adamescu, a declanșat o luptă pe viață și mai ales pe moarte pentru ca ea să administreze temporar averea, până la finalizarea succesiunii.

În familia miliardarului Dan Adamescu, rufele murdare s-au spălat în public după moartea afaceristului. Luptele s-au dat încă de la Institutul de Medicină Legală. Aici Alexander Adamescu, fiul miliardarului, și-a trimis avocații să se ocupe de înmormântare. Nici Carmen Palade – Adamescu, soția cu care magnatul se afla în divorț nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu o armată de body guarzi.

Până la urmă ambele părți au hotărât să organizeze împreună ceremonia de înmormântare. Chiar și așa, scandalul nu s-a terminat. Sâmbătă, Carmen Adamescu – Palade a transmis presei, prin avocat, că locuința din centrul Capitalei a lui Dan Adamescu ar fi fost spartă de apropiații lui Alexander Adamescu. De cealaltă parte, aceștia spun că locuința este proprietatea exclusivă a fiului miliardarului.

După sinuciderea lui Dan Condrea în scandalul dezinfectanţilor diluaţi, lupta pe avere s-a dat pentru custodia fetiţei lui. Şi asta pentru că cei care o au în tutelă administrează şi averea lăsată de proprietarul Hexi Pharma. În tot scandalul, judecătorii au decis, iniţial ca micuţa să stea în plasament, în custodia statului însă instanţa superioară a decis, în final ca fata să stea la mama sa naturală, Laura Georgescu.

Moartea lui Dinu Patriciu a provocat un scandal asemănător. Fiul vitreg al omului de afaceri a fost chemat în instanță de surorile sale pentru a-l forța să părăsească apartamentul care i-a aparținut afaceristului.

Ultima femeie din viața lui Dinu Patriciu, chinezoaica Melanie Chen a rămas în apropierea averii omului de afaceri și chiar a primit o funcție de conducere într-una dintre firme; funcție pe care o ocupa chiar Dinu Patriciu înainte să moară.

Nici în familia Dolănescu nu a fost liniște după moartea cunoscutului interpret de muzică populară. De aproape opt ani se bat pe moștenire copiii artistului. Lupta se dă acum pe expertizele în care se încearcă să se afle cât valorează proprietăţile imobiliare, operele de artă şi drepturile de autor rămase în urma lui Ion Dolănescu.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL