Scandalul Realitatea TV vs CNA ia AMPLOARE. Turcescu: ”Jos labele de pe libertatea de exprimare!”

Saturday, 23 February 2019, 09:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Deputatul PMP, Robert Turcescu, fost jurnalist, a avut un discurs în Camera Deputaților prin care a explicat că în ultimii 27 de ani, Consiliul Național al Audiovizualului și-a ratat misiunea de a stabili un standard decent al dezbaterilor televizate, iar instituția a fost ”strategic sau din prostie” concepută să fie un ciomag politic la adresa televiziunilor incomode puterii.

Turcescu a explicat că atitudinea CNA față de postul Realitatea TV este unul cu iz politic și le-a transmis celor de la PSD și ALDE să se mulțumească cu televiziunile de casă care ”vă cântă ode în fiecare seară”.

"Vă deranjează că mai există în țara asta o televiziune care îndrăznește încă să se opună tăvălugului PSD-ALDE? Vă deranjează Realitatea TV? Vă deranjează că mai există jurnaliști în măsură să rostească adevărul? Ce aveți domnilor cu Rareș Bogdan? Că nu vă pupă? Că nu stă în genunchi în fața coaliției PSD-ALDE? Asta este problema? În Parlamentul României să ajungem să discutăm despre liste negre cu jurnaliști? Și liste negre de televiziuni? Dar nu vă ajung celelalte televiziuni care vă cântă ode în fiecare seară?

Rușine să vă fie! Lăsați presa liberă și jos labele de pe libertatea de exprimare!”, scrie Robert Turcescu.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL