Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal la Radio România. Jurnaliștii nu mai pot intra în sediu decât cu aprobarea directorului

Friday, 30 September 2016, 10:40 Sursă: REALITATEA.NET

În urmă cu o săptămână, mai mulți jurnaliști au intrat în clădirea Radio România, au asistat la cercetările disciplinare ale conducerii radioului public la adresa propriilor ziariști și au scris despre ele. 

”Relatările din Gazeta Sporturilor, Hotnews, Pagina de media și Epoch Times l-au supărat atît de tare pe președintele-director general al SRR, Ovidiu Miculescu, încît el a solicitat departamentului de resurse umane să trimită o circulară în instituție”, se explică pe tolo.ro.

Documentul se numește ”Referitor la accesul în Societatea Română de Radiodifuziune – Accesul în Societatea Română de Radiodifuziune se face potrivit OPOG nr. 625/15.06.2015 privind aprobarea Regulamentului privind accesul în Societatea Română de Radiodifuziune”.

Pe prima pagină din document este scris că jurnaliștii, alții decît angajații SRR, au acces în Radio România doar dacă primesc aprobarea personală a directorului Ovidiu Miculescu, pe care s-o obțină cu cel puțin 24 de ore înainte de a intra.directorului Ovidiu Miculescu, pe care s-o obtina cu cel putin 24 de ore inainte de a intra.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL