Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal la procesul Elenei Udrea. Cine i-a huiduit pe fostul ministru și pe Dorin Cocoș

Tuesday, 20 October 2020, 14:16 Sursă: Realitatea.net

"Cucoș saracu', ce amarat esti - cu masina d asta umbli, ma? Amaratule! Hai sa facem o cheta, ma! Off, saracu de tine: Udrea e mai bogata ca tine. Ba, ti-a luat toata averea Udrea", a afirmat protestatarul Marian Moroșanu"Ceausescu". 

Fostul ministru, Elena Udrea, a fost si ea tina atacurilor protestatarului: "Ia uitati, escroaca Udrea! Hoata Udrea! Borfasa Udrea! Ia uitati cata eleganta! Saraca, e "amarata", nu are bani". 

Dorin Cocoș a fost chemat, astazi, la Curtea de Apel în calitate de martor în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. Audierea acestuia a fost propusă chiar de fosta sa soție, Elena Udrea.

"Trebuie sa se inteleaga si e normal sa fie asa: judecatorii n-au de unde sa stie cum se face o campanie electorala si atunci este bine sa vina oamenii care au mai facut asa ceva si sa spuna exact cum se face o campanie electorala", a afirmat Udrea, dupa ce a iesit de la audierile care nu au mai avut loc.

Milionarul nu a mai fost audiat pentru că din sală a lipsit avocatul Ioanei Băsescu. Acesta ar fi suspect de Covid-19.

"A formulat o cerere pe motive de sanatate, nu po sa precizez care", a afirmat avocatul fostului ministru.

Un alt martor care trebuia adus cu mandat nu a fost găsit la domiciliu. Astfel că audierile au fost reprogramate pentru următorul termen.

Dosarul finanțării campaniei electorale a lui Băsescu din 2009 a fost trimis în judecată în 2017. Elena Udrea e acuzată de instigare la luare de mită și spălare a banilor. Procurorii spun că au fost plătite servicii și produse de campanie cu bani obținuți din infracțiuni de corupție iar Elena Udrea ar fi făcut tranzacțiile. În același dosar este trimisă în judecată și Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte, alături de alte persoane.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL