Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal în stradă cu Poliția, în județul Vrancea. Bărbat agresiv, ÎMPUȘCAT de polițiști! Individul a ajuns la spital

Monday, 12 October 2020, 12:16 Sursă: Realitatea.NET

Individul a fost rănit la picior și este în afara oricărui pericol.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, duminică seară poliţiştii au fost solicitaţi prin 112 să intervină în comuna Homocea, unde era în desfăşurare un conflict între doi bărbaţi. Un echipaj de Poliţie s-a deplasat în zona indicată pentru aplanarea conflictului, iar unul dintre poliţişti a fost lovit de o persoană recalcitrantă.

Echipajul de poliţie sosit primul a solicitat sprijinul altor echipaje din zonă şi, întrucât unul dintre bărbaţii implicaţi în conflict se manifesta în continuare violent, încercând să lovească oamenii legii cu un obiect dur, un poliţist a folosit armamentul din dotare.

Un bărbat de 20 de ani, din comuna Homocea, a fost rănit şi i-au fost acordate îngrijiri medicale de către ambulanţă, ulterior fiind preluat şi transportat la o unitate medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL