Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal în spital. Un doctor cunoscut are interzis în unitatea medicală în care lucra

Tuesday, 09 October 2018, 10:47 Sursă: REALITATEA.NET

Directorul Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova, Alin Demetrian, a precizat faptul că medicul a refuzat să ia act de decizia desfacerii contractului de muncă, fapt pentru care îi va fi trimisă prin poștă.

„Am încercat să stau de vorbă cu domnul doctor. A avenit la spital dar a făcut din nou scandal. A refuzat să primească decizia de încetare a contractului de muncă, așa că o să o trimitem prin poștă. Din cauza scandalurilor repetate domnul doctor are interdicție să mai intre în acest spital. Contractul de muncă a fost desfăcut începând cu data de opt octombrie”, a declarat Demetrian.

În urmă cu o săptămână, Riza a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale. Medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că urologul face scandal, iar la apariţia oamenilor legii, Mugur Riza a început să-i filmeze, postând ulterior filmarea pe Youtube.

De asemenea, în luna mai a acestui an, medicul Mugur Riza a fost protagonistul unui alt scandal, când a lovit un alt coleg. Scandalul dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

 

Realitateadecraiova.net


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL