Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SĂNĂTATE. 6 noi metode de detoxifiere

Saturday, 12 April 2014, 09:27 Sursă: REALITATEA.NET

Iata cateva dintre cele mai simple si la indemana metode de detoxifierepe care le poti incerca.

Acupunctura

Fanii acestui procedeu vechi de peste 5000 de ani se jura ca acupunctura poate vindeca aproape orice, de la problemele de ten pana la indigestii. Desi este una dintre cele mai scumpe metode de detoxifiere, acupunctura poate fi ideala pentru problemele digestive.

Carbunele

De multe secole incoace, japonezii ai folosit carbunele alb pentru a elimina substante toxice din organism, incepand cu cele mai nocive otravuri si incheind cu respiratia urat mirositoare. Porii acestui tip de carbune pot absorbi usor o multitudine de substante si gaze toxice. Dintre produsele pe baza de carbune alb pe care le putem gasi si noi in comert, amintim: pudra de carbune comestibila (absoarbe toxinele intestinale), sapunul pe baza de carbune si purificatorii de apa (care absorb clorul si il inlocuiesc cu minerale).

Cafeaua

Doctori din toata lumea recunosc calitatile curative ale cafelei, folosita in special pentru capacitatea sa de a reduce inflamatiile (umflaturile) si de accelerare a metabolismului, in special a sistemului de ardere a grasimilor. Asa se explica si omniprezenta cafelei in produsele si cremele anticelulitice.

Sarea

Sarea lupta cu bacteriile si inflamatiile si creaza in acelasi timp un mediu de ioni negativi – motivele pentru care si imbaierea in apa marii te face sa te simti bine. Salinele naturale sunt ideale pentru detoxifierea cu sare dar puteti incerca si cateva sedinte la salinele artificiale din oras. In aceste medii controlate, sarea este pompata in camere speciale cu temperatura si umiditatea regulata. Ajunsa in plamani, clorura de sodiu lupta cu bacteriile si mucusul. Aceste sesiuni, vor ajuta la lupta impotriva alergiilor si a bolilor respiratorii precum astmul. Va ajuta insa si impotriva racelilor si gripei.

Citește mai mult pe lyla.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL