Samsung rupe tradiţia! Noutatea adusă de Galaxy Note 4

Thursday, 26 June 2014, 22:45 Sursă: GadgetReport.ro

Dupa mult asteptata lansare a Galaxy S5 Prime, Samsung lucreaza intens la pregatirea noului Galaxy Note 4, phablet pe care urmeaza sa il prezinte in septembrie. Presa internationala relateaza ca noul telefon ar urma sa reprezinte o borna importanta pentru sud-coreeni.

Adaugă părerea ta

Zvonurile acrediteaza ideea ca Galaxy Note 4 ar urma sa vina cu un display flexibil, cu doua laturi, astfel incat continutul multimedia sa fie livrat separat, intr-un mod inovativ.

GadgetReport.ro relata, recent, despre aceasta tehnologie ca pe ecranul principal vor fi afisate informatiile in mod clasic, ca pe orice telefon, iar pe laterala vor fi disponibile alertele si alte date esentiale ce vor putea fi vazute fara sa fie nevoie sa mai deschidem ecranul principal.

DigiTimes scria, joi, ca Samsung si LG continua batalia ecranelor flexibile si ca LG G Flex si Galaxy Round au reprezentat doar “incalzirea”, urmand ca in toamna sa vedem si primele gadgeturi optimizate la un nivel superior pentru o experienta flexibila reala.

Informatia DigiTimes vine sa confirme zvonurile privind includerea pe Galaxy Note 4 a unui ecran flexibil. GadgetReport.ro relata, anterior, ca noile ecrane de tip OLED  vor fi mult mai rezistente la zgarieturi si socuri decat cele din prezent.

Un prototip al telefonului curbat a fost prezentat de Samsung. Il puteti vedea, alaturi de alte informatii, pe GadgetReport.ro