Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Samsung renunţă, în sfârşit, la carcasa din sticlă! Cum va arăta noul Galaxy S7

Tuesday, 20 October 2015, 21:20 Sursă: REALITATEA.NET

O dată cu noul Galaxy S7 şi, probabil S7 Edge, compania va adopta o carcasă din magneziu care va acoperi spatele telefonului, fapt care îl va face mult mai rezistent la căderi şi zgârieturi.

Potrivit Sammobile, pe lângă carcasa din magneziu, aproape imposibil de zgâriat, telefonul va oferi în plus o nouă experienţă audio, graţie soluţiei SABRE 9018AQ2M, produsă de ESS Technology, care oferă un semnal spectaculos, de 129 dB şi care suportă formate precum DSD si PCM p la 32-bit si 384 KHz. Rezultatul va fi o experienţă audio fără precedent pentru telefonia mobilă.

Noutăţile se alătură astfel celor prezentate recent de GadgetReport.ro într-un material în care vă întrebam dacă chiar vă doriţi să cumpăraţi Galaxy S6 în condiţiile în care în ianuarie va fi lansat noul model.

La nivel hardware, noul Samsung Galaxy S7 ar putea veni în două variante, una cu procesorul Qualcomm Snapdragon 820 şi o alta cu octa-core-ul Exynos.

Nu este exclus ca, odată cu seria 7, să asistăm la o separaţie de hardware între Galaxy S şi Galaxy S Edge – procesoare şi ecrane diferite şi software dedicat (optiune deja prezentă într-un stadiu incipient pe Galaxy S6 Edge, cu al său modul de aplicaţii pe marginea rotunjită).

Mai multe pe gadgetreport.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL