Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

S-a prelungit CARANTINA pentru Bragadiru și Chiajna. Anunțul Prefecturii Ilfov! Când vor ieși de sub restricții localitățile din jurul Capitalei

Friday, 04 December 2020, 23:25 Sursă: Realitatea.NET

"În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă emisă la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Ilfov, ţinând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis în data de 04.12.2020 ordinele de prelungire a măsurii de carantină zonală pentru o perioadă de 7 zile, începând cu data de 04.12.2020, ora 22,00, instituită pentru oraşul Bragadiru şi comuna Chiajna cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu din judeţul Ilfov", a precizat Prefectura Ilfov.

Carantina s-a intituit în data de 7 octombrie pentru localitățile din jurul Capitalei. Prefectul judeţului Ilfov, Daniel Tudorel Zamfir, a anunţat atunci că restaurantele şi cafenelele din 13 localităţi au fost închise deoarece rata incidenţei cazurilor de Covid-19 a depăşit 1,5 la mia de locuitori.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL