Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Să înceapă masacrul! Din culisele vânătorii de la Balc organizate de Ion Țiriac

Saturday, 20 December 2014, 11:59 Sursă: REALITATEA.NET

Vânătoare Balc. Invitatii sosiţi pe pământ românesc s-au cazat la un hotel de 5 stele din zonă, apoi au mers, rând pe rând, la conacul domeniului privat, deţinut de Ion Ţiriac. Anul acesta, zeci de oaspeţi de onoare, din lumea afacerilor, sportului şi a politicii vor participa la eveniment.

Vânătoarea de la Balc are loc pentru a unsprezecea oară. Pentru sâmbătă, prima zi de vânătoare, sunt programate două partide. Prima începe la ora 9.00, iar a doua după prânz. A treia partidă de vânătoare va avea loc duminică, scrie Vocea Transilvaniei.

La vânătoarea de la Balc se adună nume de prestigiu din toată lumea, miliardari precum proprietarul Porsche, foşti preşedinţi ai Consiliului de Administraţie al Volkwagen şi ai grupului DaimlerChrysler, designerul brand-ului Cartier, primarul din Monte Carlo, Inigo Herrera  fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Iar lista poate continua.

Vânătoare Balc. La fel ca şi anul trecut, pe domeniul de la Balc, sunt aşteptaţi şi iubitori ai animalelor. Este vorba despre membri ai Asociaţiei Vier Pfoten şi ai Alianţei pentru Combaterea Abuzurilor. În urmă cu doi ani, manifestanţii au ales să joace tenis în faţa domeniului omului de afaceri român, iar anul trecut, aceştia au ridicat în aer un balon cu mesajul „Stop Killing. Play Tennis!", din care au aruncat mingi de tenis

Protestatarii i-au cerut omului de afaceri să facă din „Balc Arena Killing" „Balc Arena Tennis".


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL