Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Românii nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie - Un material în EXCLUSIVITATE realizat de Realitatea PLUS

Saturday, 14 November 2020, 12:48 Sursă: Realitatea.net

Cei mai mulți dintre telespectatorii Realitatea PLUS au scris că vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie și s-au declarat împotriva acestei decizii.

“Nu are dreptul să ne oblige nimeni să ne vaccinăm și, personal, sunt împotriva vaccinării", a scris o telespectatoare.

Aceeași părere o are și un bărbat care consideră că vaccinarea obligatorie i-ar încălca drepturile.

“Nu sunt de acord cu vaccinarea! Nu aș vrea sa îmi fie încălcate drepturile! Vaccinul să se facă doar persoanelor care doresc!”, a scris acesta.

O altă telespectatoare spune că nu acceptă vaccinarea din cauza problemelor de sănătate. “Nu am încredere și cu siguranță nu voi accepta să mă vaccinez pentru că am o boală autoimună și automat vaccinul nu mă ajută. Cel mult "plec" mai devreme decât ar trebui", a explicat aceasta.

Au fost și persoane care au scris că vor să se vaccineze, dar cu o condiție: să aibă mai multe informații despre efectele adverse ale vaccinului.

“Da, eu sunt de acord cu vacinarea anti-Covid, dar doresc mai multe informații despre efectele adverse la persoanele cu comorbidități”, a specificat telespectatorul nostru.

Într-un mesaj se cere o asigurare pentru eventualele probleme de sănătate. “Aș face acest vaccin numai cu asumarea răspunderii de către cel care îl face, o asigurare pentru eventualele probleme ivite în urma vaccinării”, a explicat un alt telespectator al Realității PLUS.

Au fost și români care au salutat apariția vaccinului, dar nu sunt de accord cu oligativitatea lui. “Da e binevenit vaccinul, dar nu poți obliga ca vaccinarea să devină obligatorie. Nimeni nu are voie să decidă în locul altuia”, este de părere un altul.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL