Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Românii au talent. PRO TV a făcut un anunţ şoc despre celebrul show TV

Tuesday, 16 April 2019, 16:19 Sursă: REALITATEA.NET

Românii au talent. În fiecare vineri, de la 20.30, cel mai urmărit show de talente de la PRO TV continuă să prezinte publicului cei mai talentaţi români din ţară şi de peste hotare, dar şi străini cu talente senzaţionale. Toţi candidaţii se luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro pus în joc. După ce anul acesta au fost modificări și în juriu, Mihaela Rădulescu fiind înlocuită cu Mihai Petre, iată că au apărut modificări și în transmiterea ediţiilor live, scrie click.ro.

A murit Emma Neagu, gimnasta de la "Românii au talent"

Românii au talent. Nu va mai fi ca în ediţiile trecute, în care erau 5 semifinale live, ci vom avea parte de doar două gale live, plus marea finală, programată pentru data de 31 mai. Astfel, pe 17 mai Pro TV va difuza prima gală live, iar pe 24 mai, pe cea de-a doua. Vor fi 24 de concurenţi în semifinale, câte 12 talentaţi în fiecare emisiune.

Polițista de la "Românii au talent" s-a dezbrăcat pe scenă. Florin Călinescu, gest șocant

Românii au talent. Foarte mulţi concurenţi nu se vor mai regăsi în ediţiie live din acest an al emisiunii „Românii au talent”, producătorii făcând ulterior o selecţie riguroasă a celor care au fost aleşi să meargă mai departe în concurs, primind cel puțin trei de “DA”. Unii dintre concurenţii străini nu vor mai veni în ediţiile live, în care au rămas doar 24. Surse din apropierea Click! au aflat că nici micuţa Lady V, care a imitat-o pe Cleopatra Stratan, cântând „Ghiţă”, nu se va mai regăsi printe concurentele care vor intra în ediţiile live.

Salariu pe care îl încasează Andi Moisescu de la Pro TV


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL