Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Românii au ales președintele FRF. Dezastru de proporții pentru Răzvan Burleanu

Sunday, 15 April 2018, 18:34 Sursă: REALITATEA.NET

Verdictul a fost crunt pentru actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu.

55,4% dintre respondenți sunt de părere că alegerea lui Ionuț Lupescu ar reprezenta soluția reală pentru redresarea fotbalui românesc, în timp ce un procent foarte mic, adică 10,1%, este de părere că Burleanu ar trebui să rămână în fruntea FRF. Topul preferințelor e încheiat de Marcel Pușcaș, cu 8%.

Citește și: EXCLUSIV Ionuţ Lupescu a dat cărţile pe faţă pentru realitatea.net. Ce spune despre Dragnea, Tolontan şi Burleanu

Citește și: EXCLUSIV Marcel Puşcaş, pentru realitatea.net, despre "pilele şi amantlâcurile" din FRF, despre SRI + ce i-a propus FRF

Fotbalul rămâne cel mai popular sport în România (26,6%), urmat de Tenis (15,7%), Handbal (7,8%), Gimnastică (7,5%) și Înot (5,4%).

În ceea ce privește situația din fotbal, 69% dintre participanți cred că fotbalul românesc nu se îndreaptă într-o direcție bună. Echipa națională a României ar fi putut obține rezultate mult mai bune în campania precedentă de calificări, consideră 79,7% dintre participanții la sondaj.

Mai mult decât atât, aducerea antrenorului Christoph Daum la cârma echipei naționale a fost considerată drept o soluție proastă de 59,1% dintre respondenți.

Studiul a fost realizat în perioada 10-14 Aprilie 2018, pe un eșantion reprezentativ de 616 persoane, având o marjă de eroare de 3,95%.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL