Românca mai bogată decât Ţiriac, viaţă controversată: fostă Miss, fostă deţinută...

Wednesday, 12 October 2016, 16:06, Sursă: REALITATEA.NET

A fost Miss România şi a stat după gratii în India! Povestea de viaţă a Ancăi Verma bate orice scenariu de film. Blonda locuieşte într-un lux orbitor după ce s-a căsătorit un un influent om de afaceri indian, milionar în dolari.

Adaugă părerea ta

Anca şi soţul ei indian au fost închişi ani de zile din cauza unei neînţelegeri pe plan politic, susţin ei, iar acum, că sunt de patru luni amândoi în libertate, profită de fiecare moment în vila lor luxoasă. Blonda a intervenit prin Skype la emisiunea lui Cristi Brancu şi a povestit că locuieşte în New Delhi şi că are suficiente camere pentru musafiri, livadă şi grădină.Proprietatea măsoară nu mai puţin de 20.000 metri pătraţi.

Anca Verma este o gălăţeancă de profesie inginer. A fost Miss Universe România, iar acum este căsătorită cu un om de afaceri indian a cărui avere ar fi în jurul a 250 de milioane de dolari, scrie click.ro. 

În 2012, cei doi au fost arestaţi după ce au primit mită 530.000 de dolari. Soţii ar fi luat banii cu promisiunea că vor încerca să convingă câţiva apropiaţi din guvernul indian pentru scoaterea unei firme de pe o „listă neagră". la momentul respectiv, ei erau deja anchetaţi în legătură cu tranzacţiile efectuate de companiile de armament Ganton - India şi Ganton - USA, aparţinând omului de afaceri indian. Verma a mai fost cercetat şi pentru întocmirea unor paşapoarte false şi conducerea unei societăţi comerciale care furniza informaţii despre situaţia armamentului disponibil de flotă navală indiană mai multor companii străine.

Alte articole din: Ultimele Stiri