Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Robbie Williams, fascinat de România. Pozele spectaculoase pe care le-a postat pe internet

Saturday, 22 August 2015, 11:34 Sursă: REALITATEA.NET

 

Hello, is anybody there?

Posted by Robbie Williams on Friday, 21 August 2015

Peste 60.000 de spectatori au participat la concertul susţinut de Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, care a făcut parte din turneul internaţional "Let Me Entertain You". Acesta a fost primul concert susţinut de celebrul cântăreţ în România, iar fanii, adunaţi în număr mare, nu l-au dezamăgit şi s-au bucurat din plin de show-ul artistului, potrivit Mediafax.

Concertul lui Robbie Williams a făcut parte din turneul internaţional "Let Me Entertain You", care se desfăşoară în peste 10 ţări.

Turneul "Let Me Entertain You" a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la începutul lunii decembrie 2014.

Concertul de la Bucureşti al lui Robbie Williams a fost o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL