Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Roata aniversară Google. Cum poţi să afli cine ţi-a căutat numele pe Google

Wednesday, 27 September 2017, 18:58 Sursă: REALITATEA.NET

Roata aniversară Google. Mulţi dintre noi ne-am întrebat cine ne caută numele pe Google şi ce află despre noi. Dar cum poţi parcurge traseul invers, către numele celui care te-a căutat pe tine?

O nouă opțiune oferită de un site care ajută utilizatorii să-și gestioneze reputația online îți va arată unde, când și cum caută oamenii informații despre numele tău pe Google. Roata aniversară Google.

Roata aniversară Google. Potrivit Mashable, noua unealtă a fost lansată în urmă cu trei ani și funcționează cu ajutorul unei baze de date a adreselor IP ale companiilor. În acest fel, BrandYourself folosește bază de date pentru a afla la ce companie lucrează cel care te caută, pentru a încerca să înțeleagă în ce scop a avut curiozități despre tine. De asemenea, vei aflăa automat și orașul din care ai fost căutat și termenii exacți de căutare.

Roata aniversară Google. Pentru a-ți crea și tu un profil pe site-ul BrandYourself, tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul, să-ți introduci adresa de e-mail și să-ți alegi o parolă. Dar nu fă asta înainte de a vedea ce surprize îţi rezervă Roata aniversară Google.

Roata aniversară Google // Lucruri mai puţin cunoscute despre compania şi browserul Google


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL