Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE BAC 2018. A luat BAC-ul cu 10! Tânăra din Galaţi a dezvăluit secretul reuşitei

Wednesday, 04 July 2018, 17:25 Sursă: REALITATEA.NET

REZULTATE BAC 2018. "Am avut mari emoţii, dar mă bucur, pentru că am muncit mult şi speram. Recunosc, nu îndrăzneam să sper chiar la 10 la toate materiile. A fost destul de dificil, dar, cel puţin la limba română, mă aşteptam şi îmi doream foarte mult nota maximă, pentru că este pasiunea mea", ne-a mărturisit Nicoleta Gurău, elevă la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri".

Muncă multă şi constantă

REZULTATE BAC 2018. Nicoleta a înfruntat emoţiile la vederea notelor alături de bunicii ei, părinţii fiind la serviciu. Nicoleta Gurău este şefă de promoţie la Colegiul Naţional „V. Alecsandri”, cel mai bine cotat din oraş. Nu fost mereu uşor, dar munca i-a fost răsplătită. „Dacă munceşti mult şi constant, se poate. Da, am terminat şefă de promoţie, am luptat mult, dar nu este imposibil”, spune eleva de 10.

REZULTATE BAC 2018. Notele pe judeţe

REZULTATE BAC 2018. Nicoleta Gurău nu a renunţat nici la prieteni, nici la pasiunile ei.  Pasiunea pentru literatură a mers dincolo de studiul din şcoală. A publicat deja un volum de versuri, „Lacrimi dulci”. „Sunt o persoană destul de sensibilă şi mereu mi-a plăcut să scriu poezii. Am participat la mai multe concursuri şi o publicaţie mi-a propus să scriu şi să public câteva versuri, aşa că am decis să le public, dar pentru familie şi prieteni”, ne-a explicat adolescenta.

Citeşte mai mult pe realitateadegalati.net

REZULTATE BACALAUREAT 2018, EDU.ro, CONTESTAȚII: Cum arată concret situația | realitatea.net


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL