Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE BAC 2017: Scrie aici liceul tău și afli instant NOTA la Bacalaureat 2017

Wednesday, 05 July 2017, 06:32 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE ora 12:00: Rezultatele au fost publicate pe EDU.ro! Le puteţi consulta AICI 

REZULTATE BAC 2017 Ministerul Educaţiei EDU.RO publică, miercuri, REZULTATE la BAC 2017 REALITATEA.NET a centralizat, în timp real, toate informaţiile despre NOTELE de la BAC 2017: LIVE calendar, subiecte barem şi REZULTATE BACALAUREAT 2017 pe judeţe. Peste 127.000 de elevi din toată țara au susținut în acest an examenul de Bacalaureat. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16.00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale la BAC 2017 vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

Mai este o zi până la afișarea rezultatelor și emoțiile sunt deja uriașe - elevii caută deja cu nerăbdate online, pe EDU.ro, rezultatele. Acestea vor fi afișate abia mâine însă.

Rezultatele la BAC 2017 pe judeţe le puteţi găsi mai jos. Verifică ce notă ai luat la examenul de BACALAUREAT 2017! 

Rezultate BAC 2017 Regulament contestaţii BAC 2017

Rezultate BAC 2017 Contestaţiile la probele scrise la BAC 2017 se depun şi se înregistrează la centrul de examen, în perioada prevăzută de calendarul examenului de bacalaureat.

Preşedintele centrului, împreună cu unul dintre vicepreşedinţi, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestaţiile şi le înregistrează.

Rezultate BAC 2017 Cererile prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, însoţite de un borderou în care se precizează numele candidaţilor şi probele, respectiv, disciplina/disciplinele pentru care este depusă contestaţia se înaintează comisiei din centrul zonal de evaluare, de către un delegat al comisiei din centrul de examen.

Rezultate BAC 2017 După centralizarea cererilor prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, lucrările se secretizează. Secretizarea se face, în toate centrele zonale de evaluare din judeţ, cu acelaşi tip de hârtie pusă la dispoziţie de comisia de bacalaureat judeţeană/a municipiului Bucureşti . După aceasta, se aplică ştampila „Bacalaureat 2011 – C.Z.E.”.

Rezultate BAC 2017 În cazul în care Comisia naţională de Bacalaureat decide organizarea de centre de contestaţii la nivel judeţean/al municipiului Bucureşti, lucrările se înaintează, prin delegat, comisiei judeţene /a municipiului Bucureşti de contestaţii, singura în măsură să acorde o nouă notă lucrării.

Rezultate BAC 2017 Totodată, se transmite un borderou în care se menţionează proba de examen, disciplina, tipul de subiect, numărul de ordine al lucrărilor şi numărul de pagini pentru fiecare lucrare contestată.

Rezultate BAC 2017 Comisia Naţională de Bacalaureat poate stabili organizarea de centre de contestaţii la nivel regional. Componenţa comisiei de contestaţii din centrele regionale este stabilită de comisia de bacalaureat judeţeană din judeţul unde a fost stabilit sediul centrului de contestaţii, cu acordul Comisiei Naţionale de Bacalaureat.

Rezultate BAC 2017 În cazul în care se organizează centre regionale de contestaţii, lucrările de la centrele zonale de evaluare, ale căror rezultate iniţiale au fost contestate, se înaintează, prin delegat, comisiei de bacalaureat judeţene/a municipiului Bucureşti. Aceasta numerotează lucrările contestate, pentru fiecare probă scrisă, disciplină şi tip de subiect şi le transmite comisiei regionale de contestaţii, singura în măsură să acorde o nouă notă lucrării.

Rezultate BAC 2017 Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de bacalaureat au obţinut media 10 primesc diplomă de merit.

REZULTATE BAC 2017 Candidaţii care nu au reuşit să promoveze examenul de BACALAUREAT 2017, îşi pot testa din nou cunoştinţele în sesiunea din toamnă. A doua sesiune a examenului de bacalaureat din 2017 va avea loc în perioada august-septembrie, înscrierile fiind programate imediat după afişarea rezultatelor finale după contestaţii. 

REZULTATE BAC 2017 Si la bacalaureatul 2017, inregistrarile audio-video din salile de examen vor fi verificate, prin sondaj, de catre comisiile de BAC, dupa incheierea fiecarui examen scris. In cazul in care la aceasta verificare prin sondaj se constata nereguli, atunci comisia trebuie sa verifice inregistrarile din toate salile de examen din acel centru. Elevii prinsi ca au incercat sa copieze sau ca au copiat sunt eliminati din examen.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL